top of page
Tandarts_Amsterdam_Zuid_logo_edited.png

Privacy beleid Tandarts Amsterdam- Zuid

Zodra je onze website https://www.tandartsamsterdamzuid.nl/ bezoekt of contact met ons opneemt, ontvangen we informatie over jou. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we met die informatie doen. We gaan altijd zorgvuldig met je informatie om en slaan die veilig op. Heb je vragen of wil je weten welke informatie we van je hebben, neem dan contact met ons op. We kunnen deze privacyverklaring aanpassen als we dat nodig vinden. We raden je daarom aan om deze privacyverklaring regelmatig te bekijken, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 23 juni 2023.

Inhoudsopgave


1. Wanneer pas je deze privacyverklaring toe?

2. Wie gebruikt je gegevens?

3. Van wie gebruiken we gegevens?

4. Hoe komen we aan je gegevens?

5. Welke gegevens van je gebruiken we?

6. Waarvoor gebruiken we je gegevens?

7. Hoelang bewaren we je gegevens?

8. Met wie delen we je gegevens?

9. Waar slaan we je gegevens op?

10. Hoe veilig zijn je gegevens bij ons?

11. Wat mag je van ons vragen?

12. Welke regels gelden voor deze privacyverklaring?

13. Welke cookies gebruiken we?

14. Wat doen we met gegevens van minderjarigen?

15. Heb je een vraag over deze privacyverklaring?
 

1. Wanneer pas je deze privacyverklaring toe?

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die we verwerken en op alle domeinen die aan ons gerelateerd zijn. Het gaat hier om de persoonsgegevens van iedereen die weleens contact met ons heeft gehad of onze website heeft bezocht, zoals bezoekers, klanten en zakelijke contactpersonen. Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot jou als individu, zoals je naam, telefoonnummer, IP-adres, klantnummer of surfgedrag. Wil je meer weten over persoonsgegevens, kijk dan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.
 

2. Wie gebruikt mijn gegevens?

Tandartspraktijk Gudde & van Nederpelt is verantwoordelijk voor de website https://www.tandartsamsterdamzuid.nl/ en daarmee de verantwoordelijke organisatie voor het gebruik van je persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring. De volledige gegevens zijn:

  • Tandartspraktijk Gudde & van Nederpelt

  • Beethovenstraat 1

  • 1077 BD Amsterdam

  • 34376199

3. Van wie gebruiken we gegevens?

We verwerken de persoonsgegevens van iedereen die contact met ons heeft gehad of onze website heeft bezocht. Dit zijn onder meer bezoekers, particuliere klanten, zakelijke klanten en contactpersonen van onze partners.

4. Hoe komen we aan je gegevens?

We krijgen de gegevens rechtstreeks van jou zodra je:

 

  • Telefonisch contact met ons opneemt.

  • Door het invullen van het contactformulier op de website.

5. Welke gegevens gebruiken we van je?

We maken gebruik van de volgende gegevens:

  • Naam

  • Geslacht

  • Woonadres of vestigingsadres

  • E-mailadres

  • Telefoonnummer

  • BSN

  • Geboortedatum

  • Leeftijd

Daarnaast gebruiken we de volgende bijzondere gegevens van je:

  • Medische gegevens

6. Waarvoor gebruiken we je gegevens?

We gebruiken je persoonsgegevens alleen voor de doeleinden waarvoor we ze mogen gebruiken:

  • We hebben jouw toestemming gekregen om je persoonsgegevens te gebruiken.

  • We gebruiken je gegevens omdat we je als klant de beste service willen bieden, en dat kunnen we niet doen zonder die informatie.

  • We gebruiken je gegevens om te voldoen aan de wet, zoals het bewaren van gegevens voor de belastingdienst.

7. Hoelang bewaren we je gegevens?

We bewaren je persoonsgegevens zo lang als vereist door de wet en zo lang als nodig is voor het doel waarvoor we ze gebruiken. Als je bijvoorbeeld klant bij ons bent, bewaren we je gegevens gedurende de wettelijke bewaartermijn van twintig jaar. Daarna bewaren we je gegevens alleen voor statistische doeleinden en om eventuele klachten of juridische zaken af te handelen. Als je meer wilt weten over hoelang we specifieke gegevens van jou bewaren, neem dan contact met ons op.

 

8. Met wie delen we je gegevens?

We gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend intern. We delen je persoonsgegevens nooit met anderen.

9. Waar slaan we je gegevens op?

We verwerken je gegevens binnen de Europese Economische Ruimte (EER). Dit betekent dat we je gegevens ook binnen de EER opslaan. Als je hier vragen over hebt, neem dan gerust contact met ons op.

10. Hoe veilig zijn je gegevens bij ons?

We hebben verschillende organisatorische en technische maatregelen genomen om je gegevens zo goed mogelijk te beveiligen. We hebben onze systemen en communicatiemiddelen beveiligd om te voorkomen dat je gegevens in handen van anderen terechtkomen. Je gegevens zijn dus veilig bij ons. Bovendien zorgen we ervoor dat alleen geautoriseerd personeel toegang heeft tot je gegevens. Als je vragen hebt over de specifieke beveiligingsmaatregelen, neem dan contact met ons op.

11. Wat mag je van ons verwachten?

Omdat we persoonsgegevens van jou gebruiken, heb je verschillende rechten. Deze rechten zetten we hieronder voor je op een rijtje.

 

Recht op informatie:

We moeten jou op een begrijpelijke en heldere manier uitleggen wat we met jouw gegevens doen en welke controle je daarover hebt. Daarom leggen we in deze privacyverklaring uitgebreid uit welke gegevens we van jou verzamelen en hoe we met jouw gegevens omgaan.

 

Recht op inzage:

Je mag ons altijd vragen om inzage in de gegevens die we van jou hebben.

 

Recht op correctie:

Je mag ons vragen om jouw gegevens te laten corrigeren als deze niet juist of onvolledig zijn.

 

Recht om bezwaar te maken:

Je mag bezwaar maken tegen de verwerking van jouw gegevens als je het niet eens bent met de manier waarop we met jouw persoonsgegevens omgaan. Dit recht geldt voor de gegevens die we gebruiken voor direct marketing. Zo kun je bij ons aangeven dat je geen mails meer van ons wilt ontvangen. Dit geldt ook voor gepersonaliseerde aanbevelingen op onze website.

 

Recht op dataportabiliteit:

Als je klant bij ons bent of toestemming hebt gegeven voor het gebruik van jouw gegevens, dan mag je ons vragen om je de digitale gegevens te sturen die we van jou hebben. Zo kun je die gegevens overdragen aan een andere organisatie als je dat wenst.

 

Recht op beperking:

Je mag ons vragen om het gebruik van jouw gegevens te beperken. Dit betekent dat we in bepaalde gevallen jouw gegevens alleen mogen bewaren maar niet gebruiken.

 

Recht om vergeten te worden:

Je mag ons vragen om alle gegevens die we van jou hebben te verwijderen. We verwijderen dan alle gegevens die tot jou herleidbaar zijn. In sommige gevallen kunnen of mogen we jouw gegevens nog niet verwijderen. Zo moeten we sommige gegevens 7 jaar bewaren voor de belastingdienst.

 

Recht om een klacht in te dienen:

Je mag een klacht indienen over de manier waarop we met jouw gegevens omgaan. Als je een klacht hebt, lossen we die graag voor je op. Neem daarvoor contact met ons op. Ook mag je jouw klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Uiteraard hopen we dat het niet zover komt, maar in het uiterste geval mag je ook naar de rechter stappen. In dat geval is het de rechtbank in de vestigingsplaats van Tandartspraktijk Gudde & van Nederpelt die jouw klacht zal behandelen.

 

Hoe dien ik een aanvraag of klacht in?

Stuur jouw aanvraag of klacht naar ons via info@tandartsamsterdamzuid.nl. We zullen jouw aanvraag of klacht binnen 30 dagen verwerken. Als het gaat om meerdere aanvragen of klachten, of als jouw aanvraag of klacht complex is, kan dit meer tijd in beslag nemen. In dat geval zullen we uiterlijk binnen 60 dagen contact met je opnemen. Het is mogelijk dat we je vragen om je te identificeren. In dat geval zullen we je gegevens opvragen om er zeker van te zijn dat je de juiste persoon bent van wie we de persoonsgegevens verwerken.

 

Mocht je nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en eventuele onduidelijkheden op te helderen.

 

Hartelijk dank voor je aandacht en begrip.

 

Met vriendelijke groet,

 

Tandartspraktijk Amsterdam-Zuid

 

12. Welke regels gelden voor deze privacyverklaring?

Onze privacyverklaring moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden zijn met name te vinden in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Daarnaast zijn de algemene regels die volgens de Nederlandse wet gelden van toepassing op onze privacyverklaring.

 

13. Welke cookies gebruiken we?

Je kunt zelf aangeven welke gegevens we van je mogen gebruiken. Als je ons toestemming hebt gegeven om je profiel te personaliseren op basis van je surf- en zoekgedrag, kunnen we onze website speciaal voor jou instellen, zodat het gebruik ervan gemakkelijker en persoonlijker wordt. We maken hiervoor gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan onze website op je hardware wordt geplaatst.
 

We gebruiken de volgende soorten cookies op onze website:

• Functionele cookies, zoals sessie- en inlogcookies, om sessie- en inloginformatie bij te houden.

• Geanonimiseerde analytische cookies, om inzicht te krijgen in het websitebezoek op basis van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina's en onderwerpen.

• Niet-geanonimiseerde analytische cookies, om inzicht te krijgen in het websitebezoek op basis van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina's en onderwerpen.

• Trackingcookies, zoals advertentiecookies, die bedoeld zijn voor het tonen van relevante advertenties.

Meer specifiek maken we gebruik van de volgende cookies:

• Google Analytics geanonimiseerd (analytische cookies)

• Google Analytics (analytische cookie)

• Facebook (tracking cookie)

• Google Ads (tracking cookie)
 

14. Wat doen we met gegevens van minderjarigen?

Onze website of organisatie richt zich niet specifiek op minderjarigen. Dit betekent dat als je jonger bent dan 18 jaar, je toestemming nodig hebt van een ouder of voogd om gebruik te maken van onze website. Als je minderjarig bent tijdens je bezoek aan onze website of webshop, gaan we ervan uit dat je voorafgaand aan je bezoek toestemming hebt gekregen.

15. Heb je een vraag over deze privacyverklaring?

Heb je een vraag over onze privacyverklaring? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@tandartsamsterdamzuid.nl. We helpen je graag.

bottom of page