top of page

De praktijk

Welkom bij Tandarts Amsterdam-Zuid, praktijk voor tandheelkunde in Amsterdam sinds 1952. Ons ervaren team zorgt voor een prettige en professionele tandartservaring door middel van onze moderne behandeltechnieken. Van algemene tandheelkunde tot esthetische behandelingen en (onzichtbare) orthodontie, wij staan klaar om uw gebit de zorg te geven die het verdient. 

homepage_tandarts_amsterdam_zuid_edited.jpg

Het team

In onze moderne praktijk combineren wij geavanceerde technologie met persoonlijke zorg, zodat u met vertrouwen kunt lachen. Of u nu komt voor een reguliere controle, een cosmetische ingreep of een spoedbehandeling, wij staan voor u klaar! U kunt ons vinden op de Beethovenstraat 1 in Amsterdam-Zuid. Dit ligt aangrenzend aan de Apollolaan en is op loopafstand van tram/bushalte Roelof Hartplein.

Het team

Tandarts Amsterdam-Zuid is een samenwerkingsverband tussen tandartsen Roel Gudde, René van Nederpelt en Floris van Nederpelt. Onze mondhygiënisten en (preventie)assistentes zijn gemakkelijk te herkennen aan hun gekleurde shirts en een vrolijke glimlach. Bij Tandarts Amsterdam-Zuid kunt u rekenen op een professionele en hoogwaardige tandartservaring.

contact_tandarts_amsterdam_zuid.HEIC

Afspraak maken

Bij Tandarts Amsterdam-Zuid kunt u terecht op afspraak. U kunt bellen tijdens onze openingstijden of mailen om een afspraak in te plannen. Onze patiënten kunnen binnen 14 werkdag(en) terecht voor een controle. Bij een periodieke controle bekijken wij de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Spoedbehandelingen voeren wij zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Indien het niet mogelijk is op dezelfde dag, dan nemen wij noodmaatregelen, zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.​

Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen.

bottom of page