top of page

De praktijk

Welkom bij Tandarts Amsterdam-Zuid, uw betrouwbare tandheelkundige praktijk in Amsterdam. Ons ervaren team en moderne behandeltechnieken zorgen voor een prettige en professionele tandartservaring. Van algemene tandheelkunde tot esthetische behandelingen en (onzichtbare) orthodontie, wij staan klaar om uw gebit de zorg te geven die het verdient. 

Het team

Tandarts Amsterdam-Zuid is een samenwerkingsverband tussen tandarts Roel Gudde, René van Nederpelt en Floris van Nederpelt. Onze (preventie)assistentes zijn gemakkelijk te herkennen aan hun gekleurde shirts en een vrolijke glimlach. Bij Tandarts Amsterdam-Zuid kunt u rekenen op een professionele en hoogwaardige tandartservaring.

vooraanzicht_tandarts_amsterdam_zuid

Afspraak maken

Bij Tandarts Amsterdam-Zuid kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen meestal binnen 14 werkdag(en) terecht voor een controle. Bij een periodieke controle bekijken wij de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

 

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden.

 

Spoedbehandelingen voeren wij zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of wij nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen wij ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Wij behandelen uitsluitend na afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen.

bottom of page